RECEPTY
základní postupy
Zde najdeš základní informace správném postupu vaření luštěnin, obilovin, klíčení. Vysvětlím i postup správného solení pokrmů, proč nedosolovat hotové jídlo a čím si pomoci, pokud potřebujeme hotové jídlo dochutít, dosolit...
zelenina jako příloha
Tepelně upravená zelenina je důležitou součástí jídelníčku. I když nemáme čas a jen si \"namažeme chleba\" vždy bychom k němu měli mít kopec zeleniny. A že není tak těžké a složité si něco rychle připravit se přesvědčíš zde 🙂
Chceš aby ti neunikly nově přidané recepty? Vyplň tento formulář:
Omlouvám se všem, kteří si u mně chtěli stáhnout recept, něco se porouchalo a odkaz ke stažení receptu v NĚKTERÝCH emailech chyběl. Moc mě to mrzí, nevím, od kdy chyba na stránkách byla. Nyní, už by vše mělo být v pořádku.
Moc prosím, pokud by se tady zase objevil nějaký šotek a zase ukradl odkazy ke stažení z mých emailů, potřebuji zpětnou vazbu. Napiš mi prosím email, abych o tom věděla a mohla to spravit.