TÝDENNÍ MENU

Menu na týden 3. – 7. května 2021

Pondělí

Polévka: Zeleninová detoxikační se slzovkou (BL)

  1. Chilli con tofu, kulatozrnná rýže, červená řepa na tymiánu (BL)

Úterý

Polévka: Krém z pečeného celerurH (BL)

  1. Cizrnový segedín, jáhlové knedlíčky, pečené cuketky (BL)

Středa

Polévka: Cizrnový krém s dýní (BL)

  1. Paprika plněná kukuřičným kuskusem a uzeným tempehem, dýně s červenou cibulkou (BL)

Čtvrtek                 

Polévka: Zeleninová s pohankou lámankou (BL)

  1. Čočka po španělsku, jáhlové šťouchance s pórkem, mrkev s cuketkou (BL)
  2. Losos s kořením citron a pepř (100 g 100,- Kč, 150 g 150,- Kč), jáhlové šťouchance s pórkem, mrkev s cuketkou S OBJEDNÁVKOU JE TO NA JISTOTU

Pátek

Polévka: Zeleninový krém s čočkou (BL)

  1. Kokosové spicy curry" s tofu, jáhlové karbanátky se zeleninou, zeleninka s kořením Tandoori Masala (BL)

Menu na týden 10. – 14. května 2021

Pondělí

Polévka: Zeleninová s tekka kořením (BL)

I.     Asijský wok s kokosem, rýžové nudle nebo rýže basmati, pečená dýně s cibulkou po provensálsku (BL)

Úterý

Polévka: Hrachový krém (BL)

I.    Koprová omáčka, jáhlový knedlíček, marinované tofu (BL) nebo robi oválek

Středa

Polévka: Maďarská (BL)

I.   Marinované tofu se zeleninkou na víně, čirok s dýňovým semínkem, tuřín s cuketou a africkou solí Harisa (BL)

Čtvrtek

Polévka: Zeleninová s řasou Nori a rýžovými nudlemi (BL)

I.  Cizrna na paprice, jáhlové šťouchance s pórkem, červená řepa na tymiánu (BL)

II.  Filet candáta s mandlovými lupínky (100 g 100,- Kč, 150 g 150,- Kč), jáhlové šťouchance s pórkem, červená řepa na tymiánu

Pátek

Polévka: Zeleninový kari krém (BL)

I.  Čočka dušená se zeleninou, čirokové karbanátky se zeleninou, zeleninka s konopným semínkem (BL)

Hmotnost ryby je uváděna v syrovém stavu.

BL - zkratka, která říká, že pokrm je vyrobený z přirozeně bezlepkových surovin

Změna jídelníčku vyhrazena

Cena: menu 23,- Kč/10 dkg, polévka 25,- Kč, u kusových jídel (např. seitanový plátek, koláč, pizza - příplatek za kus - stanoven a zveřejněn v jídelně

Alergeny jsou uváděny na denním menu vyvěšeném v jídelně.

♥ Chceš pravidelně na e-mail dostávat týdenní menu jídelny Zahrada? Pokud ano, vyplň tento formulář ♥

PSTRUH SE ZELENINOU

Rybu je nejlépe si dopředu objednat. Stačí nejpozději v úterý během dne napsat email na zahradapejr@seznam.cz, nebo zavolat na telefonní číslo 608049040. Pár kousků navíc ale vždy máme ...