TÝDENNÍ MENU

Menu na týden od 17. do 21. listopadu 2025

Pondělí – státní svátek - ZAVŘENO

Úterý

Polévka: Zeleninový kaldoun (BL)

  1. Koláč s tofu a červenou řepou (BL)
  2. Čočka v hořčičné omáčce (BL)
  3. Kuřecí medailonky v hořčičné omáčce (BL)

Volitelné přílohy: basmati (BL), šťouchané brambory s jarní cibulkou (BL), celerové hranolky (BL)

Středa

Polévka: Frankfurtská s tofu párkem (BL)

  1. Zapečené jáhly s dýní, tempehem, kvašenou zeleninou a vlašskými ořechy (BL)
  2. Seitan po orientálsku
  3. Vepřová pečeně po orientálsku (BL)

Volitelné přílohy: jáhlový knedlíček (BL), celozrnná rýže (BL), červená řepa na tymiánu (BL)

Čtvrtek

Polévka: Krém z pečeného celeru, mrkve a česneku (BL)

  1. Řecké fazole (BL)
  2. Variace ryb (losos, candát, tilápie) s rajčátky con case, pečeným česnekem a čerstvou dobromyslí (BL), (100 g 100,- Kč, 150 g 150,- Kč)

Volitelné přílohy: jáhlové karbanátky se zeleninou (BL), pečené brambory (BL), pečená dýně s cuketkou (BL)

Pátek

Polévka: Luštěninový krém se zeleninou (BL)

  1. Tofu po thajsku (BL)
  2. Vepřová panenka po thajsku(BL)

Volitelné přílohy: rýže basmati (BL), pečené brambory s uzenou paprikou (BL), pečená zeleninka se sezamovým semínkem (BL)

BL - zkratka, která říká, že pokrm je vyrobený z přirozeně bezlepkových surovin

Změna jídelníčku vyhrazena

Cena:

polévka 40,- Kč, quiche 56,- Kč/1 ks

vegan menu 33,- Kč/100 g + u kusových jídel (seitanový plátek, tofu plátek) - příplatek za kus - stanoven a zveřejněn v jídelně

menu s masem 155,- Kč/porci

veganské menu je samoobslužné, pokrmy s masem jsou vydávány na požádání přímo z kuchyně

Hmotnost ryby je uváděna v syrovém stavu.

Alergeny jsou uváděny na denním menu vyvěšeném v jídelně.

♥ Chceš pravidelně na e-mail dostávat týdenní menu jídelny Zahrada? Pokud ano, vyplň tento formulář ♥

Rybu je nejlépe si dopředu objednat. Stačí nejpozději v úterý během dne napsat email na zahradapejr@seznam.cz, nebo zavolat na telefonní číslo 608049040. Pár kousků navíc ale vždy máme ...