DEGUSTAČNÍ VEČEŘE - středa 1. května 2025

Srdečně Vás zveme na servírovanou degustační večeři formou sdíleného stolování (jídlo je naneseno na stůl a každý si vybírá dle své chuti na svůj talíř).

Degustační večer proběhne u nás v Zahradě ve středu 1. května 2025.

Nebojte se, nebudeme chtít, abyste jedli ze společné nádoby. Připravené pokrmy naservírujeme na stůl v servírovacích nádobách pro vámi objednaný počet osob (např. rodina o 4 členech) a pak už si jednotlivci budou moci vybírat na svůj talíř to, co chtějí ochutnat, jíst. A protože je večeře degustační, bude počet jednotlivých pokrmů trochu vyšší, než je zvykem, když dostanete naservírovanou večeři na talíř jen pro sebe.

A co budete tentokrát moci ochutnat? Připravíme pro vás pokrmy u nás již tradičně vařené zdravým způsobem s důrazem na chuť a texturu.

Součástí menu bude:

sotýrované rizoto s krevetou (vegan verze marinovaný tempeh), marinovanou ředkvičkou a pestem z medvědího česneku

polévkka: hrachovo batátový krém se slaninovým prachem (vegan verze s uzeným tofu) a lanýžovým olejem

rolované kachní stehno (vegan verze marinovaný seitan)  s omáčkou z červeného zelí a portského vína 

bramborovo dýňové noky s jáhlami

quiche s rajčaty a medvědím česnekem

dezert řezy alá Bounty

 

Rezervace nutná

Místo je třeba zarezervovat nejpozději do pátku 25. dubna s uvedením počtu osob, orientačního času příchodu a zda chcete veganskou verzi, nebo masovou (osobně v jídelně, na tel. 776766971, emailem: zahradapejr@seznam.cz).

Cena večeře: 460,- Kč/osoba

Během večeře lze zakoupit vína z rodinného vinařství z Moravy, či ovocné mošty.

 

Těšíme se na vás Ivana Eva Razimová a šéfkuchař Tomáš Pergl